Babičina rajská omáčka

19. února 2014 v 14:04 | Dominika |  Omáčky
Moje oblíbené jídlo je rajská, takže jsem se rozhodla jí co nejdříve naučit. A nejlepší recept jaký jsem kdy jedla je samozřejmě ten odemě!:DHned si řekneme proč: na másle osmažíme najemno nakrájenou cibulku, posypeme moukou, zalijeme protlakem, přidáme trochu kečupu, nové koření, bobkový list, skořici, hřebíček, jalovec, celý pepř, mořskou sůl a osladíme medem. Čas od času přilejem dle potřeby vodu. A nakonec jí scedíme! Podáváme s vařeným hovězím masem, bramborovou kaší, se semolínovými těstovinami nebo s domácími knedlíky. No kdypak jste slyšeli, že by se dával do rajské med, hřebíček nebo jalovec?Neslyšeli, ale zkuste a sami uvidíte jak lahodná chuť rajské omáčky vás zahalí;)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 WaclawV WaclawV | E-mail | Web | 30. dubna 2017 v 20:08 | Reagovat

Velmi pěkný blog, těším se na nová pracovní místa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama